Erbaş İlkokulu

Vizyon: Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden toplumumuza hazırlamak.

Misyon: Vizyonumuzu gerçekleştirmek için gerekli desteği yapmak ve uygun fiziksel çevreyi hazırlamak.

Başarılar:

Saatler: sabah: 07.30 akşam: 17.30
Isınma: Elektrikli ısıtıcı ve soba
Servis Bilgisi: Kurumumuzun servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Kurumumuzda, 2018-2019 eğitim-öğretim yılında; ana sınıfı, 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin sayısı 64´tür. 2019-2020 eğitim-öğretim yılında; ana sınıfı, 1. 2. 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin sayısı 62´dir.
Diğer Hususlar: Kurumumuzda iki adet derslik bulunmaktadır. Birisi ilkokul olarak, diğeri de ana sınıfı olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir. Ek olarak, iki adet lojman ve bir adet depo binası bulunmaktadır. Lojmanlardan her ikisi de kullanılmaktadır. Kurumumuzun etrafı beton duvarla çevrili ve bahçesinde çam ağaçları bulunmaktadır. (17.03.2019)

Telefon - 90 (534) 814 61 33

WEB - https://erbasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Köseköy Mahallesi, Erbaş Sokak, Erbaş Köyü No1 Haliliye / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili

Yerleşim Yeri - Köseköy Mahallesi, Erbaş Sokak, Erbaş Köyü No:1 Haliliye / ŞANLIURFA

Adres - Köseköy Mahallesi, Erbaş Sokak, Erbaş Köyü No1 Haliliye / ŞANLIURFA

Ulaşım İl merkezinden, kurumumuzun 3 kilometre uzağındaki şehirler arası yola yolcu minibüsleri mevcuttur. 3 kilometrelik yolda ise ulaşım araçları bulunmamaktadır. Sadece taşıma merkezi öğrenci servisleriyle ve köy halkı hususi araçlarıyla ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Kurumumuz, Haliliye merkez ilçesinde yer almaktadır. İl merkezine 28 kilometre uzaklığındadır.